Thuis pagina Verder

 

30/8 Kilometer van Zidewinde

Wij nodigen je uit om mee te doen aan de Kilometer van Zidewinde, georganiseerd door Zwemvereniging WZV i.s.m. Triathlon- & Loopvereniging De Langstraat, op vrijdagavond 30 augustus 2019.

De kilometer wordt gezwommen in het verwarmde, 8-baans, 50 meter openluchtbad Zidewinde aan de Julianalaan 3A, 5161 BA te Sprang-Capelle.

Er wordt in 2 categorieŽn gezwommen:

 • Wedstrijd categorieDit zijn de wedstrijdzwemmers met een startlicentie. De tijden worden geklokt. De 3 snelsten per leeftijdscategorie (t/m 9, 10-12, 13-15, 16 e.o.) krijgen een medaille. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met de gezwommen tijd.
 •  Recreatieve categorieDit zijn alle zwemmers zonder startlicentie. Ook hier worden de tijden geklokt. Alle deelnemers ontvangen een certificaat met de gezwommen tijd. De snelste 3 jeugdzwemmers krijgen een medaille.

In beide categorieŽn zal de ďwave-startĒ worden toegepast, hetgeen betekent dat meerdere deelnemers per baan zwemmen; ze starten echter met tussenpozen van 10 seconden.

Programma:

 •  Vanaf 18.15 uur: Ontvangst deelnemers en ophalen genummerde badmuts
 • 18:30uur: Welkomstwoord/uitleg
 • 18:45 uur: Start Wedstrijdzwemmers, in bezit van startlicentie
 •  Vanaf 19:15-19:45: Start Recreanten, indien onder de 18 jaar met diploma C
 •  20:00 uur: Einde

Aan slecht weer kunnen wij helaas niets doen. Zorg dus voor voldoende warme kleding en indien nodig een paraplu. Maar uiteraard gaan we er van uit dat het stralend weer is !! Bij onweer kan het evenement stilgelegd of afgelast worden. Veiligheid gaat namelijk boven alles

Kosten en inschrijven:

 • De kosten bedragen EUR 3,50 per deelnemer voor beide categorieŽn.
 • Zwemmers (en hun ouders) van WZV kunnen zich inschrijven via e-mail: harry100@home.nl  
 • Zwemmers TLV De Langstraat kunnen zich inschrijven via e-mail: tlvdelangstraat@home.nl
 • Andere zwemmers (en officials) kunnen zich ook inschrijven via het wedstrijdsecretariaat van WZV: wedstrijdsecretariaat@wzvwaalwijk.nl
Verenigingnieuws

!! Coronanieuws !!  Beste leden,

Zoals jullie begrijpen volgt TLV de Langstraat de maatregelen die de overheid en het RIVM voorschrijft. NŠ de persconferentie van vandaag zijn we dat als sportclub ook verplicht. Dit betekent dat we alle activiteiten stopzetten tot in ieder geval 1 juni. Ook de Algemene Ledenvergadering zal worden verplaatst. Nadere mededelingen volgen nog. De nieuwe datum is gesteld nog niet. We zullen jullie informeren zodra meer bekent is.

Alle accomodaties zoals zwembad, atletiekbaan zijn ook gesloten in Waalwijk tot 1 juni.

Uiteraard staat het een ieder vrij, individueel om buiten zelf te lopen, fietsen of te zwemmen (nog wel koud)

-----------------------------------------------------------

De Tanis Triathlon De langstraat 2020 is geanulleerd en zal op 6 juni 2021 plaats vinden.

 

TEAM competitie nieuws http://www.teamdelangstraat.nl

 

Afbeeldingsresultaat voor rogelli